Lof voor tweede Cafetaria Coralie

Lof voor tweede cafetaria Coralie in Uithuizermeeden

Lof voor tweede Cafetaria Coralie in Uithuizermeeden.

Bron bericht: Ommelander Courant donderdag 22 mei 2014.

Lof voor tweede cafetaria Coralie in Uithuizermeeden

Bron foto: Ommelander Courant

Cafetaria / lunchroom Coralie, Uithuizermeeden

 “Hier is het geen moment stil geweest”, zegt Alie Knol van cafetaria / lunchroom Coralie aan de Hoofdstraat 101 in Uithuizermeeden. Dinsdag mochten de genodigden een kijkje nemen en gisteren ging de zaak voor het publiek open.

 

.

“Koningin Maximá kon niet”, grapt ze, “en we zijn niet zo van de lintjes, dus hebben we maar gewoon de deuren geopend. Daarna was het een komen en gaan van klanten en regende het complimenten.

We hebben niets dan lof gehoord en we hebben ongelooflijk veel boeketten gekregen. Het is nu ook net een bloemenzaak. “We genieten er enorm van en dit kon gewoon niet beter”. Van het personeel kreeg het ondernemersechtpaar, dat al jarenlang ook een succesvolle cafetaria in Roodeschool heeft. Een fraaie spiegel met daarin het logo van het bedrijf, aangeboden.

VCafetaria Coralie Uithuizermeedenervolgens ging het echtpaar Knol met al het personeel graag even op de foto voor het nieuwe pand, dat in het voormalige warenhuis van de familie Klein is gevestigd. Boven de zaak zullen woningen gerealiseerd worden.

Wil graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en acties volg Cafetaria Coralie ook op Facebook en Twitter.. 

Tags: , ,

Facebook Comments:

Leave A Reply (1 comment so far)


 1. Rondom-Interieur
  4 jaar ago

  Wij zijn trots op het eindresultaat, en zijn dankbaar dat wij voor jullie het ontwerp en de realisatie hiervan hebben mogen uitvoeren.
  Verder wil ik graag zeggen dat jullie geweldige ondernemers/mensen, en een aanwinst voor Uithuizermeeden en omstreken zijn.

  Succes, en wij houden graag contact met jullie, ook als het niet werk gerelateerd is.

  Met vriendelijke groet Ron, Crista en Rick Windt.

  Translate from:

  Translate to:

Slideshow

Contact

logo cafetaria coralie

Uithuizermeeden:
Hoofdstraat 101
9982 AC Uithuizermeeden
Telefoon: 0595-852132
KVK nr: 65993292

Website:
www.cafetaria-coralie.nl
www.cafetaria-coralie.com
E-mail: cor@cafetaria-coralie.nl