Cafetaria Coralie nu ook naar Uithuizermeeden

Cafetaria Coralie nu ook naar Uithuizermeeden

Cafetaria Coralie nu ook naar Uithuizermeeden.

Cafetaria Coralie nu ook in Uithuizermeeden

Zo komt het Marskramer pand er straks uit te zien Bron foto: Ommelander Courant

Het voormalige pand Marskramer van de familie Klein, gelegen in het centrum van Uithuizermeeden, krijgt een nieuwe bestemming. Al eerder werd bekend dat Bouwbedrijf De Ridder uit Uithuizen drie appartementen gaat realiseren op de eerste verdieping. Op de begane grond zal Cafetaria Coralie uit Roodeschool een tweede, moderne cafetaria annex lunchroom openen.

 

De bouwwerkzaamheden zullen binnenkort aanvangen zodat, medio april de cafetaria / lunchroom geopend kan worden. De cafetaria / lunchroom krijgt een moderne inrichting en wordt rolstoelvriendelijk toegankelijk. De entree zal komen aan de zijde van het Johan van Veenplein in Uithuizermeeden zodat het geheel een directe aansluiting krijgt met het plein. Aan deze zijde zal ook het terras worden gerealiseerd.

Als extra biedt cafetaria / lunchroom Coralie ook de mogelijkheid om in de toekomst workshops, kinderfeestjes en meetings te houden in een aparte ruimte. Deze ruimte kan even eens gebruikt worden als ondernemersruimte en/of vergaderruimte. Plannen hiervoor worden nog verder uitgewerkt.

Bron tekst: Ommelander Courant

Cafetaria Coralie UithuizermeedenWil graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en acties volg Cafetaria Coralie ook op Facebook en Twitter.. 

Tags: ,

Facebook Comments:

Leave A Reply (No comments so far)

No comments yet

    Translate from:

    Translate to:

Slideshow

Contact

logo cafetaria coralie

Uithuizermeeden:
Hoofdstraat 101
9982 AC Uithuizermeeden
Telefoon: 0595-852132
KVK nr: 65993292

Website:
www.cafetaria-coralie.nl
www.cafetaria-coralie.com
E-mail: cor@cafetaria-coralie.nl